Първоначално публикувано от Innkata
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ужасен проблем с ABS системата, нямам километраж
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
-
То това се обзалагам, че няма да го направи, ама поне най-накрая да се сети да я закара на някой, който ще го свърши.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
kolegi az karam 156-ca 2.0 tw spark i imam sa6tiq problem no pri men sprqha da mi rabotqt i stopovete za magla , predniq lqv gabarit i lamite na kilometraja i blokirva ot vreme na vreme i centralnoto zaklu4vane i mi svetqt lampi za abs airbag ra4nata i kilometraja ne raboti. molq da mi dadete ideq ot kvo moje da e i kade da otida na ka4estven maistor koito si razbira ot rabotata 6toto me pratiha na 4-ti kilometar i tam samo mi vzeha parite i ni6to ne napraviha
================
Тук пишем на кирилица
Last edited by pr_00f; d.m.y г., 22:21.
Comment
-
здравейте колеги
виждам че е писано по темата доста отдавана дано все още някои да посещава сайта и да може да ми помогне,аз имам абсолютно същият проблем,така я купих наскоро 156 1.8 98.г. километража не ми работи единствено дигиталният дисплей отчита само температурата и в средата светят постоянно всички възможни лампички за ръчната за АБС-то и аербега .Въпроса ми е къде въобще се намира въпросната АБС централа за да пробвам варианта за хлабава връзка и да опитам с почистването на буксата, и виждам че някой колеги са писали да се проверят бушони, кой бушони и къде се намират въпросните . Ако някои вече си е решил проблема и е наясно от къде е възникнал и как се оправя ще бъда благодарен да пише по темата. Благодаря предварително !
Comment
-
Първоначално публикувано от simpatiaga78 Покажи съобщениевиждам че е писано по темата доста отдавана дано все още някои да посещава сайта и да може да ми помогне,аз имам абсолютно същият проблем,така я купих наскоро 156 1.8 98.г. километража не ми работи единствено дигиталният дисплей отчита само температурата и в средата светят постоянно всички възможни лампички за ръчната за АБС-то и аербега .Въпроса ми е къде въобще се намира въпросната АБС централа за да пробвам варианта за хлабава връзка и да опитам с почистването на буксата, и виждам че някой колеги са писали да се проверят бушони, кой бушони и къде се намират въпросните . Ако някои вече си е решил проблема и е наясно от къде е възникнал и как се оправя ще бъда благодарен да пише по темата. Благодаря предварително !
Има много теми и със снимки за ABS-а. С търсачката ще ги намериш. Имай предвид, че бушоните до 2000 са на едно място, а след това на друго.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Направи една диагностика първо, да видиш какви са грешките и да се отиентираш. Възможно е да са натрупани от слаб (паднал) акумулатор и да не се появят отново.
Които се появят ги напиши и ще го мислим.
Инак абс централата се намира на модула за абс, под казанчето за спирачна течност, влизат тръбичките за спирачките в него, а от самата централа излиза голяма букса. Така поставен въпроса изглежда че нищо не разбираш, затова бих те посъветвал да не пипаш нещата а да отидеш при майстор.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
На 156 да и светят почти всички датчици си хронично заболяване явно.На мен ми светеха на аербега,ръчната,и абс-а.Абс-а много лесно го проверихме да ли бачка.Един тест драйф из града,набихме няколко пъти много сериозни спирачки и установихме че бачка.С диагностики и човъркане е само загуба на време и пари и можеш да се вкараш във ебаси филмите.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Това пък какво беше..., по таз логика за какво са тия ламБи, еърбега как установихте дали работи?
По-горе съм написал горе долу какво се прави, първо диагностика.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеТова пък какво беше..., по таз логика за какво са тия ламБи, еърбега как установихте дали работи?
По-горе съм написал горе долу какво се прави, първо диагностика.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment